Dodaj do ulubionych Mapa strony
WESELA

Propozycje menu:


 



- MENU I -


- OBIAD I -


Rosół z makaronem

Schabowy polski

Karczek faszerowany ogórkiem konserwowym otulony bekonem  w sosie pieczeniowym

Devolaj z masełkiem

Kurczę faszerowane szynką i camembert z sosem żurawinowym

Ziemniaki pieczone, gotowane, kluski śląskie

Bukiety surówek


- DESER -


Lody z owocami


- PRZEKĄSKI -


Śledzik w oleju

Szynka faszerowana

Ryba po grecku

Jaja faszerowane

Schab z chrzanem

Kurczę w algach

Sałatka cezar

Pieczywo, masełko


- OBIAD II -


Barszcz czerwony z krokietem

Roladki drobiowe (dwa rodzaje panierki: sezamowa, orzechowa)

Kotlet kowalski

Warzywa grillowane


- OBIAD III -


Żur kujawski

Biała kiełbasa z cebulką i śliwkami

Szaszłyki wieprzowe

Kapusta zasmażana

Pieczywo


- CIASTA -


Fale dunaju

Szarlotka

Sernik z łzą

Marchewkowe z pomarańczą

Tort okolicznościowy


 



- MENU II -


- OBIAD I -


Rosół z makaronem

Schabowy polski

Karczek faszerowany ogórkiem konserwowym otulony bekonem  w sosie pieczeniowym

Roladki drobiowe faszerowane warzywami

Pierś z kurczaka zapiekana z mozarellą na winie

Panga zapiekana z sosem duńskim serwowana w łodeczkach pergaminowych

Ziemniaki pieczone, kluski śląskie

Bukiety surówek, warzywa grillowane


- PRZEKĄSKI -


Szynka faszerowana sałatką jarzynową

Jaja faszerowane

Schab faszerowany z chrzanem

Kurczę faszerowane

Śledzik wiejski

Roladki z łososia w omlecie

Sałatka grecka z feta

Pieczywo, masełko, kawa, herbata


- OBIAD II -


Barszcz czerwony z pasztecikiem

Żeberka w miodzie

Pierś z kurczaka zapiekana z pieczarkami i serem

Puree ziemniaczane z groszkiem


- OBIAD III -


Żur kujawski

Golonki pieczone

Devolaj ze szpinakiem i serem lazur

Fasola szparagowa z marchewka

Kapusta zasmażana na kwaśno


Restauracja GOSPODA - Wszystkie prawa zastrzeżone.